OKI Beli tonerski sistem

Forever OKI - revolucija belog tonera

Štampajte majice jednostavno i brzo

Zahvaljujući Belom toner-sistemu OKI štampanje tamnog tekstila je lakše nego ikad. Samo pošaljite naredbu za štampanje označenog motiva sa Vaše grafičke aplikacije na štampač. Uz pomoć transfer prese prenos motiva na tekstil biće završen za manje od 2 minuta. Bez predtretmana i naknadnog tretmana, bez čišćenja štampača i bez čišćenja folije.

Izuzetan kvalitet

Softver za štampač automatski kreira svetle boje sa više belog tonera i tamne boje sa manje tonera, što omogućava postizanje optimalnog prikaza boja. Odštampane majice su prijatne na dodir zahvaljujući poboljšanom toniranju. Odštampane majice možete bez razmišljanja prati na temperaturama od 30-40 stepeni.

Visoka sigurnost proizvodnje

U poređenju sa ostalim vrstama štampača, tonerska tehnologija za tekstil ne zahteva održavanje. Nema začepljenih mlaznica, niti čišćenja pri uključivanju, čak i kod dužeg mirovanja štampača. Takođe troškovi servisa su minimalni: sve potrošne materijale i prodajne delove možete zameniti sami. Osim toga dobićete 1 godinu OKI "Bring in" garancije.

Mala investicija i niska cena proizvoda

Troškovi investicije su daleko ispod cene štampača za direktnu štampu tekstila. Troškovi proizvodnje za štampanje jednog A4  formata su oko 2 eura. Tako se investicija brzo isplati i postigne dodatni dobitak.

* cene bez PDV-a za troškove transfer papira i tonera kod 45 posto pokrivenosti bojom.

NOVO! Metalik efekti na tamnim majicama

Uz pomoć Forever OKi štampača proizvedite fantastične bele i srebrne transfere. Jednostavno štampajte bele majice sa folijom za termo transfer i metalik štampa je gotova za čas. Takođe i komplikovane motive, koje jedan kater ne bi uspeo da napravi, proizvedite sada brzo i jednostavno.

Raznovrsne mogućnosti upotrebe

Proširite Vaše područje poslovanja i pustite mašti na volju. Personalizujte korice, mape, papirne kese, podloge za miša, šolje i još mnogo toga. Osim toga OKI Beli štampač pruža mogućnost štampe belom bojom po transparentnim folijama, kao i štampu šarenog i crnog papira. Postignite fantastične efekte i mogućnosti reklame.

Pro8432WT.png

OKI Pro 8432 WT A3+

FOREVER Transfer materijali za štampače sa belim tonerom

  • Brzina štampanja do 16 strana/min
  • Rezolucija: 1200x600dpi
  • Toner: Cyan, Magenta, Yellow, White
  • Hi-Speed USB 2.0, 10/1000Base TEthernet
  • Dimenzije: 449x552x360mm
  • Težina: 37 kg
  • fioka 1: 300 listova, težina papira: 64-220 g/m2
  • višenamenska fioka: 100 listova 64-256 g/m2
  • 1 godina OKI "Bring in" garancije
  • tehnički podaci kao i u prospektu

 

uklj.: uputstvo za instalaciju, mrežni priključak, toner cijan, magenta, žuta, bela (potpuno napunjen)


OKI Beli toner štampač ( A4 i A3 format)

Raznovrsne nove mogućnosti

Oki Beli tonerski sistem za štampanje nije samo revolucionaran kada je u pitanju štampanje tekstila. Mogućnost štampanja bele boje proširuje područje primene. 

Uz pomoć štampe belom bojom na transparentnim folijama postićićete izuzetan efekat na čašama i providnim materijalima. Takođe sada je moguće štampanje na šarenom papiru ili štampanje belom bojom na crnom papiru. Postići ćete impresivne rezultate, koje takođe možete dalje obrađivati. Ili možete štampati samolepljive metalik folije, npr. za dizajn ambalaže.

Fantastične OKI boje 

Već više od 20 godina OKI prednjači u razvoju LED tehnologije za štampače. Ove inovacije omogućavaju High-Definition štampu, koja obezbeđuje oštre slike savršenog kvaliteta. LED glave štampača su energetski efikasne, kompaktne i nemaju pokretne delove. Na taj način su OKI LED štampači snažni i izuzetno pouzdani. 

Besplatna 1 godišnja "Bring in" garancija 

Registrujte Vaš Oki štampač na  www.oki.at/garantie i u roku od 30 dana dobićete besplatnu jednogodišnju OKI "Bring in" garanciju .