FlexSign

Softver za kater

flexi_official.jpg

Dostupni gratis Windows drajveri su uglavnom nedovoljni za upravljanje katerima, zbog ograničenih mogućnosti koje poseduju. Za profesionalnu upotrebu potrebni su Vam specijalni softveri za katere, uz koje ćete izvući maksimum iz Vašeg katera.

FlexiSIGN - vodeći softver reklamne tehnike

FlexiSIGN je specijalno razvijen za potrebe reklamne tehnike i korisniku omogućava jednostavnu upotrebu. Savršena rešenja za plotovanje, štampanje i sečenje kontura, kao i obradu različitih podataka. 

Flexi Sign je izgrađen modularno i može se nadograditi u skladu sa Vašim potrebama.


FlexiLETTER

Izvucite maksimum iz Vašeg katera sa ovom početnom verzijom. Uz FlexiLETTER štampajte brzo i lako. Uz pomoć malog broja klikova ubacite tekst u kružni luk i optimirajte nivelisanje interaktivno. Takođe možete sa FlexiLETTER koristiti pogodne vektorske grafike i iz drugih vektorskih programa. Separacija grafika za plot sa raznobojnim folijama se takođe obavlja izuzetno brzo.

Flexi Sign

Dodatne funkcije olakšavaju svakodnevni rad. Jedinstveno prepoznavanje zamućenosti čini FlexiSIGN specijalistom za obrađivanje loših uzoraka i grafika niske rezolucije.

FlexiEXPERT

Uz ovu verziju dobićete kompletne neophodne funkcije za kater. Multicolor-vektorizacija, kao i produktivne mogućnosti serijalizacije različitih sadržaja su samo neke od posebnih funkcija. FlexiEXPERT nije bez razloga najprodavaniji softver za kater iz Flexi-porodice.

FlexiSIGN-PRO

Formirajte, štampajte i secite konture bez kompromisa. Sveobuhvatna rešenja prilagođena korisniku, jednostavna za korišćenje, za Vaše poslove štampanja i sečenja. Uz isporuku je uključen i ColorProfiler-Assistent za kreiranje  ICC-profila i proračun potrošenog mastila. Koristite funkcije preplitanja i istovremenog obavljanja zadataka kako biste uštedeli materijal.